27 de maig 2009

Algunes imatges...

Aquestes últimes setmanes he anat publicant una sèrie de posts sobre el viatge a Ghana i les adquisicions que hi vam fer, que espero que us hagin agradat. Avui, per tancar aquest cicle, us ofereixo unes últimes fotografies de situacions curioses relacionades amb la granadura.

Em falten mans!!
Això és el que deu pensar aquest venedor del mercat de Koforidua, que demostrant un gran enginy, es lliga el fil al dit gros del peu i així té les dues mans lliures per enfilar i enfilar i enfilar...



Conciliació de vida familiar i laboral?!
Aquesta venedora del mercat de Koforidua ho té clar: se'n porta el nen a la feina i llestos. Però no és la única. A Ghana es poden veure nens a tot arreu, a botigues i mercats, asseguts com aquest a sobre el taulell o dormint-hi a sota, que hi ha ombra.



Preneu exemple
Aquest senyor enjoiat que surt a la foto és el rei de la regió Ashanti a Ghana i ens demostra com es fan servir els collarets, polseres i anells: amb generositat, convicció i quants més, millor!


És cosa d'homes!
A Ghana, l'ofici de la bijuteria i l'art d'enfilar collarets no és exclusiu de les dones. Vegeu si no aquest grup d'homenassos enfilant collarets enmig del mercat de Kejetia


Quantes boles hi ha en aquesta foto?
El meu gat no va trigar ni un segon a plantificar-se enmig de tota l'estesa de granadura tan aviat com la vaig posar sobre la taula de casa en tornar de Ghana. A ell, però, el que li agrada de la granadura és fer-la caure i jugar amb ella, òbviament.