26 d’abril 2009

Novetats des de Ghana!




Potser us heu fixat que aquest dies el blog ha estat una mica desatès: ha estat per un molt bon motiu... L'equip de Marudama (Dèlia i Ferran) ha estat de viatge per Ghana, de mercat en mercat, de poble en poble, peregrinant sota un sol de justícia i una calor sufocant per poder portar a Barcelona una selecció exquisida de granadura artesana de l'Àfrica Occidental.
La veritat és que no puc estar més satisfeta de les noves adquisicions: noves peces de bronze de primera qualitat i formes originals, vidre reciclat de colors vivíssims, boles d'eben amb incrustacions de coure i moltes, moltes més novetats.
Encara us he de demanar, però, una mica de paciència ja que no podré posar les noves peces a la venda fins d'aquí a uns dies, però us asseguro que valdrà la pena!!
En propers posts us aniré ensenyant una per una les novetats i els detalls del viatge a Ghana per a qui li interessi saber d'on venen, qui ha fet i com s'han fet la granadura que hem comprat.



Ghana és un país meravellós, que permet gaudir de la cara més "amable" de l´Àfrica. Tot és diferent i tot desperta la curiositat, els colors, el paisatge, la llum, la gent, els menjars, els sorolls de la nit, el ritme de la vida...



P.S. Totes les fotos de Ghana, si no us dic el contrari, han estat fetes pel Ferran a qui agraeixo la paciència i l'entusiasme que ha demostrat en aquest viatge. No és fàcil acompanyar algú que només busca granadura de manera fanàtica...

2 comentaris:

Le Moulin Joly ha dit...

Qué bé! Em passaré d'aqui uns dies per veure les novetats!

Marudama ha dit...

Gràcies per l'interès i fins aviat!
Espero poder-ho tenir tot a punt de cara al cap de setmana...