26 de febrer 2009

Anells 3D.

Aquest anell que us proposo avui no és difícil de fer i el resultat és molt vistós. Les boles de color s'obren sobre l'anell com un bonic pom de flors.
Com sempre, podeu adaptar la forma i color de les peces als vostres gustos, però jo he triat unes boles de vidre txec de 0.8 cm de diàmetre, de diferents colors i la base de l'anell i les varetes són de plata .



Materials
7 boles d'uns 0.8 cm.
7 bastonets de plata d'entre 2.5 i 4 cm.
1 base d'anell amb tres anelles
0.5 metres de fil de coure de 0.4 mm


1. En primer lloc, enfileu cada bola en una vareta de plata. Talleu el sobrant de la vareta, deixant aproximadament 1 cm. per a fer la volta. Amb les alicates de boca rodona, doneu forma a la vareta i feu unes anelles.



2. Enganxeu els penjolls que heu fet a les anelles que hi ha a la base de l'anell. Procureu que les anelles quedin ben tancades.



3. Per acabar, agafeu el fil de coure o de plata i caragoleu-lo al voltant d'una de les anelles de la base de l'anell. D'aquesta manera el tindreu fixat i podreu anar-lo entortolligant al voltant de les boles de manera que quedin unides entre si i no es moguin.




4. Finalment, talleu el que us sobri del fil de coure i amagueu-lo, enroscant-lo al voltant d'una de les boles. No us amoïneu, perquè un cop girat l'anell, aquest manyoc de fil no es veu!


Espero que us agradi!