21 de novembre 2008

Novetats a Marudama!

A Marudama, en esforcem perquè tot sovint tingueu novetats al vostre abast. Doncs bé, després de cinc mesos d'espera i d'alguns problemes burocràtics, ens ha arribat un nou paquet procedent de la Índia. De vegades sembla un miracle que les coses arribin al seu destí!



Però tot i així, crec que ha valgut la pena esperar i és que les peces que ens han arribat són d'una gran qualitat. Fixeu-vos sinó en aquestes boles, fetes de fusta i recobertes amb fils de diferents colors. Fan uns 20 mm. i són ideals per fer vistosos collarets. Tan aviat com hagi fet algun model, us en penjaré una fotografia.


També estem especialment contents amb aquestes peces que ens han arribat en tres colors i que fan un 15 mm. Són de vidre transparent, però les vores són arrodonides i lleugerament irisades. Aquest acabat els hi dona un aspecte molt elegant i polit. Òbviament són perfectes per fer arracades, però tinc la sensació que un collaret amb fil d'acer i algunes d'aquestes peces també quedaria molt bé. Procuraré penjar algun exemple!

Us esperem a la botiga perquè pogueu veure les novetats en viu i en directe!




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin pedazo de bloc!!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pel bloc!
Interessant i ben treballat...
i molt llaminer jeje
MRG

Marudama ha dit...

Moltes gràcies! Me n'alegro que us agradi.