24 de gener 2012

I això on ho poso?

No us ha passat mai que a l'hora de triar un collaret del vostre joier us trobeu que estan tots enredats? O que de sobte no trobeu la parella de les vostres arracades preferides? Si és així, potser és hora que endreceu i organitzeu les vostres joies.

Una de les maneres més clàssiques de guardar les vostres joies és en el típic joier. N'hi ha de moltíssimes menes, colors i mides!


Els pros: les vostres joies estaran ben protegides, fora de l'abast de gats i nens. En el cas de les joies de plata, el fet que estiguin tapades, fa que triguin més a enfosquir-se.


Els contres: Les joies estan una mica amagades i de vegades acabeu portant sempre el mateix perquè no estan ben a la vista. Els collarets s'enreden igual un cop dins la caixa, no sé com passa, però passa!



I si em permeteu un toc nostàlgic, no he pogut evitar recordar un joier musical que tenia quan era petita. M'encantava perquè a dins hi havia una ballarina que girava i girava i girava. Podia estar hores mirant-m'ho.
Sí, ja sé que és un pèl cursi, però m'encantava....


Una altra manera d'organitzar les vostres joies és penjant-les en un marc o en d'altres expositors.
Factory Alliance

Els pros: ho tindreu to a la vista i ben desenredat. Si mireu els links d'aquestes imatges, veureu que moltes d'aquestes propostes les podeu fer a casa fàcilment!

Arianna Belle
 Els contres: Com deia abans, les joies estaran més a la vista, però també més a l'abast de les urpes dels gats o les mans destructores dels nens. Si teniu moltes joies, potser us saturarà tenir-les totes a la vista!

Appartment therapy

A Time for Everything
Urban Outfitters
I encara hi ha més maneres de guardar les vostres joies... sovint en recipients que no estan pensats per això originalment! Com ara aquesta ouera (també ho he vist fer amb glaçoneres)


O aquest preciós calaix de tipògraf reconvertit en un joier de paret.

Tonya Staab

O també podeu aprofitar tassetes i plats per a guardar tot tipus de bijuteria...

Pretty neat organizer

O complicar-ho encara més!

Who made it
I vosaltres, com guardeu les votres joies?

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola! ara feia temps que no visitava el teu blog... però prometo tornar, eh! i més sovint :) personalment... buaaa tinc tantes joies que no se ben bé com col.locar-les, m'encantaria tenir un moble gran amb tot de calaixos amb compartiments... aix... però no el tinc... així que ho guardo en un calaix del moble de bany en capsetes o compatiments que m'he fet amb cartró... ara, el que m'és molt difícil és mantenir-ho ordenat!!
La idea que has posat de penjar-ho en unes branques seques la trobo molt origianal!
apa, fins la propera!
petonets
www.espurnescomplements.com

Marta R. Gustems ha dit...

Doncs es ben complicat aixó de guardar les joies!
jo ho fet quasi de totes les meneres descrites i no em caso amb ninguna...
i m'has fet recordar que també tenia una capseta amb una ballarina i com m'agradava! ^_^

Marudama ha dit...

Teniu raó! Tenir les joies ordenades és una utopia... una missió impossible!!
Uf, Laia, no pateixis, que últimament tampoc és que l'actualitzi gaire, el blog ;-)
Però moltes gràcies per passar per aquí!!

Marta, quina gràcia que tinguem records d'infància compartits!!