19 de gener 2011

Trèvols o flors?



Després d'una llarga pausa en el blog, reprenc l'activitat per ensenyar-vos com es pot fer aquest conjunt de collaret i arracades amb cadena i unes peces de llautó que trobareu a Marudama. És un disseny molt senzill, però molt afavoridor i es pot fer en diferents colors! Jo encara no he esbrinat si aquestes peces de llautó són més aviat trèvols o flors, però són boniques de tota manera.

Per fer aquest conjunt necessitareu 5 bastonets d'uns 4 cm., unes tanques d'arracada, dues anelles i una tanca de collaret, 5 peces en forma de flor i 5 boles d'un 5 o 6 cm del color que volgueu.

En primer lloc, heu d'agafar un bastonet i enfilar-hi una bola i passar-lo pel forat central de la flor.


Ara es tracta d'envoltar la flor amb el filferro en els tres passos que mostrem en les fotos:




Un cop fet això, cal tallar un tros de bastonet i fer una anelleta amb l'extrem del filferro.



Un cop hàgiu fet això cinc vegades, agafeu tres de les flors i pengeu-les de la cadena: un al centre i dues als costats.




I poseu una tanca al collaret enganxant-la amb les anelles. Per fer les arracades, només heu de penjar les flor de les tanques de ganxo i ja està, ja podeu estrenar conjunt. Per cert, podeu fer aquest conjunt amb boles de diferents colors, posant més o menys flors als collarets i fent-lo de diferents mides, és clar.


I aprofito l'avinentesa per dir-vos que si algú té alguna petició per a algun post, no dubti en demanar-ho i jo estaré encantada, perquè francament arriba un punt que resulta difícil trobar nous temes després de tant de temps!!